Robert Mușetoiu

Robert Mușetoiu

Născut în Câmpulung Mușcel, la data de 17 August 1987, într-o familie de oameni simpli și muncitori. Motto-ul după care mă ghidez este “Nihil Sine Deo”, același sub care a avut loc nașterea și modernizarea României ca stat European, fiind de asemenea o persoană optimistă, cu speranță pentru un viitor mai bun.

Sunt genul de persoană căreia îi place să lucreze în echipă și care face tot ce îi stă în putere pentru a menține coeziunea acesteia. Sunt o persoană energică, autodidactă, empatică și tot ce-mi doresc este să nu mai văd oameni posomorâți și supărați.
Sătul de a auzi vechea zicală: “nimeni nu face nimic“, am hotărât să iau atitudine și să pun umărul, implicându-mă direct în prima linie, fără a sta cu mâinile în sân ca majoritatea oamenilor din jurul meu.

Puternic impresionat de ambiția și energia Elenei Lasconi, precum și de echipa tânără din spatele acesteia, oameni care nu au avut niciodată contact cu politica, am ales să mă alătur echipei USR Câmpulung și să mă implic în dezvoltarea acestei echipe. Nu am aspirații pentru funcții la stat, singura mea dorință fiind dezvoltarea municipiului nostru. Consider că aceasta se poate realiza doar cu o viziune clară, focalizată pe modernizare și prin implicarea fiecăruia dintre noi.

Întotdeauna am răspuns afirmativ când a venit vorba de acțiuni civice precum ecologizarea mediului înconjurător, fiind coorganizator la campania ,,Arată că îți pasă”, desfășurată în cartierele Vișoi și Grui. Am participat activ la campanii de strângere și distribuire de donații pentru cei nevoiași la nivelul municipiului și nu numai. De asemenea, nu am stat pe gânduri când Alexandru Hagi ne-a rugat să venim în ajutorul unei familii și să construim o rampă pentru persoane cu dizabilități.

Cu o vastă experiență profesională în domeniul calității, experiență de 15 ani în mediul privat la diverse companii de top din județul Argeș, fiind un om căruia îi plac provocările, am considerat că este momentul pentru o reconversie profesională și am acceptat oportunitatea de a activa drept specialist achiziții pentru o bună perioadă. Deși am făcut față cu brio provocărilor noii încadrări profesionale, datorită mediului inovativ și dezvoltării profesionale continue pe care Calitatea le oferă, am decis să revin la prima “dragoste”.

Sper că îmi veți acorda încrederea și votul, cu promisiunea că voi fi vocea dumneavoastră în Consiliul Local al Municipiului Câmpulung și că voi face tot ce este omenește posibil sa vă expun nevoile în ședințele de consiliu.