Mihail Kegye

Mihail Kegye

Sunt o persoană dedicată și pasionată, cu un puternic simț al datoriei față de comunitatea noastră. Îmi doresc să aduc o schimbare pozitivă în Câmpulung și să contribui la continuarea dezvoltării orașului nostru. Experiența mea de cadru didactic și ca membru al echipei televiziunii Muscel TV m-a pregătit pentru a servi cu integritate și profesionalism în funcția pe care o urmăresc.

De-a lungul a 15 ani, am fost implicat activ ca Expert Sportiv în cadrul Clubului Sportiv Muscel, lucru care m-a ajutat să înțeleg nevoile comunității noastre și să rămân conectat la cetățeni. Sunt hotărât să îmi dedic timpul și energia pentru a munci alături de Echipa Lasconi la dezvoltarea spațiilor destinate activităților sportive și culturale, la extinderea pistelor de bicicletă, la îmbunătățirea sistemului educațional din Câmpulung și la promovarea tradițiilor populare și culinare din zona noastră.

Cu viziunea mea progresistă și angajamentul față de prosperitatea orașului nostru, sunt pregătit să aduc schimbarea de care avem nevoie. Vreau să fiu vocea voastră în instituțiile decizionale și să lucrez pentru un viitor mai bun pentru toți locuitorii noștri. Haideți să construim împreună un Câmpulung mai puternic și mai strălucitor!