Ionel State

Ionel State

Sunt Ionel State și sunt implicat în activitatea administrației locale de 12 ani, fiind onorat de câmpulungeni cu calitatea de consilier local. Am 52 de ani, sunt căsătorit și de-a lungul a peste trei decenii am avansat profesional la Edilul CGA până la funcția de director tehnic, fiind și în această postură dedicat serviciului în slujba comunității.

Am avut onoarea acordată de câmpulungeni de a fi consilier local timp de trei mandate. Cunoscând nevoile Câmpulungului, interesele și dorințele cetățenilor, intenționez să perseverez în respectarea și îndeplinirea acestora! Și vorbesc de perseverență în condițiile în care relaționarea mea cu cetățenii Câmpulungului a constat deseori în susținerea și îndrumarea acestora în vederea rezolvării problemelor. Până la urmă acesta este rolul unui ales local, justificarea primirii mandatului de consilier în urma voturilor exprimate de cetățeni.
Luând în considerare această idee, credința mea este că, făcând parte din Echipa Lasconi, schimbarea în bine a Câmpulungului – în beneficiul locuitorilor săi – este inevitabilă!