Cosmin Gheorghe

Cosmin Gheorghe

Mă numesc Cosmin Gheorghe și aș dori să vă prezint motivul pentru care am decis să candidez la consiliul local al acestui frumos oraș. Îmi exprim dorința de a face parte din echipa Elenei Lasconi, alături de care vreau să contribui la dezvoltarea și îmbunătățirea comunității noastre.

Sunt o persoană ambițioasă, flexibilă și cu o capacitate de a purta responsabilități mari. Consider că orașul nostru are nevoie de oameni dedicați și pasionați care să se implice în viața comunității pentru a aduce schimbări pozitive.

Îmi asum cu hotărâre misiunea de a îndruma și motiva oamenii din jur pentru a atinge împreună obiectivele pe care ni le-am propus. Spontaneitatea este trăsătura care aduce prospețime și inovație în demersurile noastre, oferindu-ne o perspectivă unică în abordarea provocărilor.

Este important pentru mine să subliniez că, până în acest moment, nu am fost membru al vreunui alt partid politic. USR și Elena Lasconi sunt alegerea mea, echipa în care am găsit valorile și ideile care coincid cu viziunea mea asupra schimbării și progresului. Astfel, dorința mea este să îmi aduc aportul la echipă și să aducem un plus municipiului Câmpulung! Am decis să intru în USR pentru a putea susține echipa Lasconi și a contribui la realizarea obiectivelor propuse pentru dezvoltarea Câmpulungului.

Vă asigur că voi fi alături de voi, locuitorii orașului, pentru a asculta problemele și nevoile voastre și pentru a căuta soluții împreună. Mă angajez să mă implic activ în activitățile și proiectele locale și să lupt pentru o administrație transparentă, eficientă și orientată spre nevoile cetățenilor.

Vă invit să îmi acordați încrederea voastră și să mă susțineți în candidatura mea pentru funcția de consilier local al orașului Câmpulung. Împreună, putem face lucruri mari și să facem din Câmpulung un oraș și mai frumos, și mai prosper pentru toți locuitorii săi. Vă mulțumesc pentru atenție și pentru sprijinul vostru!