Andrei Grecu

Andrei Grecu

Sunt Andrei Grecu și pentru unii sunt tipul acela nebun de crede că România se poate schimba, de nu stă locului niciodată și încearcă să inspire și să dea binele mai departe, de face ce simte și nu se lasă până nu iese totul cum trebuie. Îmi place să spun că am o viață în ritm de heavy metal, pentru că deși am doar 23 de ani, în ultimii nu am avut timp de pierdut și totul s-a desfășurat într-un ritm alert, ca într-o piesă rock.

Am sute de ore de voluntariat în spate, am fost foarte activ în societatea civilă, până când într-o zi mi s-a oferit șansa să mă implic pentru a transforma în bine orașul pe care îl iubesc atât de mult, Câmpulung. Aveam 20 de ani când am devenit consilierul doamnei primar Elena Lasconi și totodată cel mai tânăr consilier personal al unui primar din România. Ce a urmat pare acum o nebunie curată, pentru că nu îmi imaginam atunci cât de mult urma să mă maturizez, să învăț, să mă dezvolt, să cunosc oameni frumoși și povești de viață, să bat străzile în lung și-n lat, să ascult, să muncesc. Să lucrez pentru câmpulungeni și să contribui la schimbare a fost, fără să exagerez, lucrul de care sunt cel mai mândru.

Candidez acum pentru că n-am simțit vreodată că treaba mea s-a terminat la Câmpulung. Candidez pentru că vreau să mă implic în continuare, pentru că știu că doar lăsând confortul de-o parte putem face lucruri mărețe. Pentru că acasă e inima mea și tot acolo gândul, pentru că aici mă voi întoarce, iar până atunci nu vreau să îi las pe alții să își bată joc, ci vreau, alături de voi, să construim și să învingem răul. Avem o echipă puternică și pregătită.

România se face bine de la Câmpulung!