Alexandru Cotoanță

Alexandru Cotoanță

Sunt un tânăr pasionat de arhitectură, cu o experiență solidă în proiectarea diverselor structuri și spații. Am avut ocazia să lucrez la proiecte variate, de la locuințe, la spații publice, ceea ce mi-a oferit o perspectivă amplă asupra nevoilor comunității noastre.

*Viziune:*

Doresc să devin un consilier de încredere pentru comunitatea mea, reprezentând interesele și nevoile oamenilor în ceea ce privește dezvoltarea și proiectarea spațiilor în care trăim și lucrăm. Viziunea mea este să contribui la crearea unui mediu construit funcțional, estetic și sustenabil, care să îmbunătățească calitatea vieții oamenilor.

*Obiective:*

  1. *Consultanță și Educație:* Să ofer consultanță comunității cu privire la proiectele de dezvoltare și renovare, explicând beneficiile unei abordări sustenabile și a unui design adaptat nevoilor.
  2. *Proiecte Inovatoare:* Să inițiez și să susțin proiecte inovatoare de arhitectură care să servească drept modele pentru dezvoltarea urbană.
  3. *Sensibilizare și Implicare:* Să implic comunitatea în procesul de planificare și proiectare, organizând sesiuni de feedback și dezbateri publice pentru a asigura că proiectele reflectă cu adevărat dorințele și nevoile locuitorilor.

*Experiență:*

Am o experiență solidă în proiectarea arhitecturală, lucru care mă ajută să înțeleg complexitatea și detaliile necesare pentru a crea spații funcționale și estetice.

*Abilități:*

- Design arhitectural;

- Sustenabilitate și eficiență energetică;

- Consultanță comunitară;

- Comunicare eficientă și ascultare activă;

- Gestionarea proiectelor.

*Realizări:*

- Proiecte rezidențiale cu design inovator și sustenabil;

- Colaborare cu organizații locale pentru îmbunătățirea spațiilor publice, spații de joacă pentru copii;

- Participare activă la evenimente de educație și conștientizare în domeniul arhitecturii.

*Motto:*

"Un mediu construit bine conceput este cheia unei comunități prospere și unite."