fbpx

Andreea Ionescu

Eu sunt Andreea Ionescu, am 30 de ani și am ales să nu mai stau deoparte ! Am înțeles, după votul din diaspora 2014, după #colectiv, după ordonanța 13, că așa, ca până acum, nu se mai poate. Am depus adeziunea la USR la finalul lui 2017 și de atunci mă lupt pentru o Românie mai curată, o administrație mai transparentă și o viață mai bună la mine acasă. Sunt mândră de prezența Elenei Lasconi în partidul care duce o luptă continuă împotriva corupției. Alături de Elena vreau să schimb fața municipiului Câmpulung, să readuc strălucirea primei capitale a Țării Românești. Elena este o adevărată inspirație pentru femeile din toată România. O luptătoare, o militantă pentru dreptate, o femeie de neintimidat, un om care vrea și poate să nu fi trecut degeaba prin viață. O susțin cu tot sufletul, căci ceea ce ne unește este izvorât din dragoste față de Muscel și tradițiile sale. Mama singură, îmi cresc copilul sperând să nu îl văd părăsind orașul din lipsă de șanse. Împreună, nu vă vom dezamăgi!

Constantin Turtulea

Numele meu este Constantin Țurțulea și candidez la Consiliul Local pentru că îmi doresc să contribui la dezvoltarea viitoare a orașului, dezvoltare pe care sunt convins că o putem atinge cu Elena Lasconi în calitate de primar. Am 41 de ani, sunt căsătorit, cu doi copii, sunt gospodar și conduc o mică afacere, iar ca pregătire sunt profesor de limba engleza. Sunt un om hotărât, ferm, eficient și nu m-am ferit niciodată de muncă. Am locuit în Londra timp de 10 ani, unde am experimentat un sentiment plăcut de normalitate și de respect pentru cetățeni, idiferent de unde proveneau aceștia. Am ales să mă întorc acasă, să îmi cresc și să îmi educ copiii în spiritul muscelean, să cunoască istoria și tradițiile noastre frumoase, dar și să contribui activ la calitatea vieții la care sper. Mă regăsesc alături de Elena Lasconi pentru că este unul dintre puținii oameni pe care i-am cunoscut de-a lungul vieții care m-au convins de la început. Elena este o persoană sinceră, caldă, altruistă, dar și hotărâtă, muncitoare și intransigentă când e nevoie. Un lider înnăscut, care a reușit să mă inspire și pe care am hotarât să îl urmez pentru beneficiul tuturor. Am încredere în ea, o susțin și îi voi fi alături pe tot acest drum.

Alexandru Hagi

Salut, sunt Alexandru Hagi. Sunt un tânăr ambițios și curajos născut la Câmpulung în timpul Revoluției. Am absolvit Politehnica la București, de meserie sunt inginer energetician și acum 3 ani am decis să mă întorc definitiv la Câmpulung. Acesta este orașul pe care îl iubesc și unde vreau să îmi petrec tot restul vieții. De mic am fost învățat cu munca și acum conduc cu succes afacerea familiei. Eu știu că și în Câmpulung sunt oportunități și împreună putem face aici un oraș în care tinerii să revină cu drag. Avem nevoie de energia, priceperea și talentul lor pentru a reuși. O să contribui cu toată energia mea pentru un Câmpulung tânăr și vibrant. Sunt parte din echipa Elenei Lasconi pentru că văd în ea un lider diferit și extrem de curajos dar mai ales pentru că a reușit să creeze o echipa puternică de colegi și prieteni. Planul și vizunea ei pentru Câmpulung m-au cucerit din prima. Este o viziune sinceră, modernă, și în primul rând realizabilă. Văd în Elena Lasconi ambiția de a transforma Câmpulungul în cel mai curat, frumos și prosper municipiu din România, și de aceea o voi urma până ce împreună vom reuși.

Ioana Marcu

Sunt Ioana Marcu, am 33 de ani, sunt musceleancă pe toate ramurile arborelui genealogic și iubesc cu pasiune locurile acestea. Am fost binecuvântată cu părinți, bunici și profesori care să îmi insufle dragostea de carte, simțul datoriei, respectul față de cetățeni, indiferent de rasă sau etnie, dar și dorința de a evolua prin forțe proprii. Toate acestea doresc să le transmit mai departe celor doi copii ai mei. Am absolvit Dinicu Golescu, luând nota cea mai mare din Argeș la bacalaureat în 2006, sunt licențiată în Relații Economice Internaționale și am terminat un masterat în Geopolitică și Afaceri Internaționale, ambele în cadrul ASE București. Lucrez de la vârsta de 20 de ani și mă pot mândri cu faptul că am prestat servicii de analiză de afaceri pentru companii mari din SUA, direct în sediile lor. Am revenit în Câmpulung, fără un gând de a rămâne, pe timpul concediului de creștere copil. Am trăit o adevărată drama aici în comparație cu ce experimentasem, însă Elena Lasconi m-a convins că acest oraș nu e mort, ci așteaptă să fie readus la viață. Elena insuflă entuziasm și pot spune că oamenii pe care i-a convins să intre în această luptă sunt 100% dedicați cetățenilor. USR-PLUS Câmpulung nu este un partid, este o echipă de profesioniști. Noi nu avem nevoie de afaceri cu banul public pentru a supraviețui și ne dorim să oferim un viitor frumos Câmpulungului.

Adrian Vlădău

Sunt Adrian Vlădău, însă toată lumea îmi spune Alin, am 45 de ani, și sunt un familist convins. Momentul în care am realizat faptul că fata cea mare nu se va reîntoarce în Câmpulung după terminarea studiilor, m-a determinat să îmi doresc schimbarea și dezvoltarea acestui oraș pe care îl numesc cu drag “acasă”. Nu îmi doresc să îmi petrec bătrânețile departe de copiii mei care spun, pe bună dreptate, că nu au niciun viitor aici. Sunt un muscelean bătăios, trecut prin foc, călit de viață, cu o ambiție de fier. Sunt antreprenor, conduc cu succes o afacere de familie și vreau să îmi pun în slujba Câmpulungului calitățile care m-au ajutat până acum. Voi munci cu drag la proiectele ce vor îmbunătăți viața noastră, a tuturor. Am ales Elena Lasconi după ce am cunoscut-o, am mâncat cu ea, am vorbit cu ea, și am văzut în ea speranța unui viitor al oamenilor de rând. Scârbit de rezultatul celor 30 de ani de la Revoluție, am ales să iau atitudine și să încerc să fac din acest oraș un loc unde copiii mei să se întoarcă cu drag. Cred în intențiile și planul Elenei pentru Câmpulung și voi fi alături de ea până la final.

Marius Coțofană

Salut! Sunt Marius Coțofană, am 53 de ani și candidez pentru un loc în Consiliul Local Câmpulung. Am intrat în politică în ciuda tuturor reticențelor, sătul și scârbit de calitatea conducătorilor din ultimii ani. Am ales formațiunea politică PLUS și echipa Elenei Lasconi cu certitudinea că numai un om nepătat ar putea realiza schimbările la care visăm de atâția ani. Am intrat în aceasta cursă cu tot sufletul, convins de șansele pe care această echipă le are. Voi munci pentru ca fiecare muscelean să aibă o voce în procesele administrative, voi munci pentru o viață mai bună chiar la mine acasă. Îmi doresc să văd transparență în procesele decizionale și militez pentru debirocratizarea Primăriei. Vreau să văd acest oraș adus în secolul XXI! Împreună, construim un viitor pentru Câmpulung!

Silviu Ciobanică

Salut ! Eu sunt Silviu Ciobanică și am 44 de ani. Sunt căsătorit, sunt tată și am ales, după 30 de ani de la revoluție, să mă implic în schimbarea pe care mi-o doresc. Fiind un mare iubitor al sportului, îmi doresc să văd că se investește în această direcție în Câmpulung. Vreau să văd terenuri de fotbal, baschet, volei si tenis puse la dispoziția muscelenilor, vreau să avem piste de bicicletă și posibilitatea de a face sport de plăcere, ca în orice oraș european care se respectă. Cu precauție și emoție, m-am alăturat echipei Elenei Lasconi și am convingerea că ea este singura opțiune reală pentru o schimbare în profunzime. Ne aflăm într-un punct fără întoarcere, suntem prea jos pentru a continua pe același drum. Mă voi lupta cu toată forța pentru transparentizarea proceselor administrative și îmi doresc ca orașul meu să devină o atracție turistică internațională. Alături de Elena voi sprijini toate proiectele ce vin spre îmbunătățirea calității vieții câmpulungenilor.

Daniel Belu

Născut în Câmpulung, odată cu democrația în România, în august 1990, exact când Iliescu restabilea ordinea și disciplina cu ajutorul minerilor, primul meu plânset sigur a fost dedicat lor, celor care au murit pentru libertatea mea. Am absolvit Dinicu Golescu, mi-au plăcut programarea C++ și matematica. Influențat de boom-ul imobiliar din 2008, am ales Universitatea Tehnică de Construcții București, Facultatea de Inginerie a Instalațiilor. Primul job ca Inginer l-am avut în 2014 la VP Holding București, unde am lucrat la proiectarea instalațiilor sanitare și de incediu pentru proiecte precum Auchan Drumul Taberei, Coressi Brașov sau Sema Parc. După numai un an de muncă, am lăsat aglomerația Bucureștiului și m-am întors în Câmpulung, angajându-mă la Mecarom unde am proiectat confecții și structuri metalice pentru clienți precum Toyota sau Mercedes timp de 3 ani. Doi ani am lucrat pentru Renault ca proiectant mecanic în departamentul de ecrane termice și eșapament. Toată copilăria am fost trezit de sirena uzinei ARO și de tropăitul vecinilor care coborau scările să ajungă la serviciu, inclusiv ambii părinți ai mei. În 2004 sirena a încetat să mai sune iar șomajul a făcut din Câmpulung un oraș umbrit de supărarea oamenilor. Uzina a ajuns în curțile a câtorva familii implicate în mafia politică a partidului care a făcut jocurile politice în țară și județ. Tragedia de la Colectiv a fost momentul în care am protestat prima dată împotriva corupției, și de atunci am participat la nenumărate proteste în Câmpulung și București. Cred sincer că USR-PLUS este singurul partid care poate oferi Campulungului un viitor fără corupție, și este timpul că orașul să fie reformat prin metode actuale, cu oameni care privesc către viitor.

Iulian Zanvetor

În jurul anilor 1880, în Câmpulung Muscel au sosit câteva sute de italieni, la chemarea regelui Carol I. Priceperea lor în construcţii trainice a făcut posibilă apariţia clădirilor de patrimoniu cu care muscelenii se mândresc: Primăria, Tribunalul, Casa de Cultură Tudor Muşatescu, Colegiul Carol I, Colegiul Dinicu Golescu, Mausoleul de la Mateiaş, toate vilele de epocă din oraş, clădirea gării, calea ferată până la Goleşti şi multe altele. O parte dintre aceşti italieni sunt strămoşii mei. Sunt asistentul-şef al farmaciei Spitalului Municipal din Câmpulung. Am 31 de ani vechime, 2 copii, care, din păcate, s-au stabilit în Bucureşti, din cauza condiţiilor ocupaţionale precare din oraşul nostru. Sunt preşedintele comunităţii italiene din Muscel, formată din descendenţii emigranţilor italieni despre care vă spuneam. Am putut stabili o legătură cu spitalul din oraşul italian Belluno, de unde s-au trimis obiecte sanitare, ca donaţie, spitalului nostru municipal: 8 paturi, un incubator pediatric, 2 aspiratoare chirurgicale, un aparat pentru radiografii şi un electrocardiograf. Cu scopul de a crea o secţiune de cărţi în limba italiană, în cadrul Bibliotecii Municipale Câmpulung, am donat acestei instituţii lucrări scrise în această limbă. Am iniţiat şi organizat la Şcoala Nanu Muscel activitatea tip “şcoală de vară”, intitulată “Bravissimo”, care s-a derulat în trei ani consecutivi. În anul 2015 am fost ales unul dintre consilierii regiunii italiene Emilia-Romagna cu sediul la Bologna, pentru emigraţia italiană in lume. În anul 2016 am fost ales “Cetăţean de Onoare” al oraşului Verona, la propunerea Associazione Veronesi nel Mondo. În anul 2018 am fost ales membru al Consiliului Director al CIM (Confederazione Italiani nel Mondo), cu sediul la Roma/Italia. Am decis să fac parte din echipa doamnei Elena Lasconi, deoarece consider că dumneaei are toate calităţile pentru a ocupa funcţia de primar al Câmpulungului, o vastă experienţă în cunoasterea zonelor ţării afectate de probleme socio-economice, abilităţi administrative, deschidere spre cultură şi spre frumos, simpatie pentru oameni în general, aduce un suflu nou în urbea noastră peste care în ultimele decenii s-a aşternut o pulbere cu iz de mucegai şi sunt convins că nu este târâtă de datorii sau alte legături cu trecutul dubios al unora dintre politicienii locali.